Apple Simgesi Duvar KağıDı

Awasome Apple Simgesi Duvar Kağıdı 2022. Iphone 12 duvar kağıtları burada! Iphone ve mac duvar kağıtları tek bir sitede birleştirildi:

Apple Lansman Afişinden İlham Alan Duvar Kağıtları
Apple Lansman Afişinden İlham Alan Duvar Kağıtları from www.webtekno.com

Size birçok duvar kağıdı öneriyor ve siz birkaç tıklama ile kendinize en uygununu seçebiliyorsunuz. Iphone istediğin videoyu hareketli duvar kağıdı yap adlı videomuzda kilitli ekran da bulunan hareketli duvar kağıdını artık siz de çektiğiniz videolardan ya. Apple, macos'un yeni sürümü mojave'yi tanıttı ve beraberinde pek çok etkileyici duvar kağıdı da geldi.geçtiğimiz haftalarda masaüstü sürümünde kullanılabilecek duvar.

Iphone 12 Ve Iphone 12 Mini, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl Da Kullanıcıların Ana Ekranlarını Renklendirebilmeleri Için Yeni Duvar Kağıdı.


Canlı duvar kağıdı & 4k yazılımını indirin ve iphone, ipad ve ipod touch’ınızda keyfini çıkarın. Yaklaşık 99 $ / yıl. Make your link do more.

Telefon Duvar Kağıtları Hd Duvar Kağıdı Hd Arka Plan 3D Duvar Kağıdı.


Farklı duvar kağıtları, cihazın rengine bağlı olarak farklı renklerde. En güzel iphone duvar kağıtlarını sizin için derledik. Duvar kâğıdınızdaki bir fotoğrafı özelleştirmek için kilitli ekran fotoğrafınızı özelleştirme konusuna bakın.

Apple, Macos'un Yeni Sürümü Mojave'yi Tanıttı Ve Beraberinde Pek Çok Etkileyici Duvar Kağıdı Da Geldi.geçtiğimiz Haftalarda Masaüstü Sürümünde Kullanılabilecek Duvar.


Mac si iphone ve manuel olarak ayarlayın. Duvar kağıtları android, apple iphone, samsung, nokia, sony, motorola, htc, micromax, huawei, lg, blackberry ve diğer tüm telefonlar tarafından indirilebilir. 17.045 iphone duvar kağıdı (ücretsiz) alakalı fotoğraflar:

Bu Da Onları Hemen Hemen Her Çözünürlükteki Mac Veya Ipad'e.


Ekle’ye dokunun, sonra aşağıdakilerden birini yapın: Indir duvar kağıdı sarı apple neon simgesi, 4k, sarı arka plan, neon sembolleri, sarı elma, yaratıcı, neon simgeler, apple işareti, yemek işaretleri, apple simgesi, yemek simgeleri. Şimdi bu şeffaf png görüntüsünü ücretsiz.

Ekranın En Üstündeki Gruptan Önceden Ayarlanmış Bir Görüntü (Hareketli, Hareketsiz Vb.) Seçin.


Sevimli duvar kağıdı app store’da uygulama satın almak ve indirmek için mac app store’u açın. Sevimli duvar kağıtları, uygulama simgesi, anime hakkında daha fazla fikir görün. Iphone istediğin videoyu hareketli duvar kağıdı yap adlı videomuzda kilitli ekran da bulunan hareketli duvar kağıdını artık siz de çektiğiniz videolardan ya.

Posting Komentar untuk "Apple Simgesi Duvar KağıDı"