Video Duvar KağıDı NasıL YapıLıR Pc

Incredible Video Duvar Kağıdı Nasıl Yapılır Pc References. Windows 10 veya windows 11 yüklü bilgisayarınızda arka planı hareketli yapmak için ilk olarak steam uygulaması edinmeniz. Agustus 14, 2021 az önce radikalde gördüğüm haberle hayatı yeniden.

PC Duvar Kağıdı Nasıl Yapılır YouTube
PC Duvar Kağıdı Nasıl Yapılır YouTube from www.youtube.com

Konum ayarlamalarını yaptıktan sonra set size + position düğmesine basarak videonuzun konumunu kilitleyin. Video nasıl duvar kağıdı yapılır pc? Masaüstü duvar kağıdı görselleri bulun.

Galerideki Video Klibin Kaydedildiği Klasöre Gidin.


Video nasıl duvar kağıdı yapılır pc? Push video wallpaper ile windows’ta video arka planı ayarlamak. Agustus 13, 2021 among us hareketli wallpaper arayanlar tasarımları.

Hareketli Duvar Kagidi Yapimi Movable Wallpaper Ucretsiz 2020.


Arka plan olarak kullanmak istediğimiz video dosyasını bulmalı ve aynı programda açmalıyız. 4k 030 dağ günbatımı nehir. Mp4 video veya gif i canli duvar kagidi olarak nasil kullanabilirsiniz cepkolik.

Öncelikle Push Video Wallpaper Uygulamasını Açın.


İstediğiniz bir videoyu duvar kağıdı olarak ayarlamak için bir yol daha bulunuyor. Pc’de nasıl hareketli duvar kağıdı yapılır? Duvar kağıdı ve video duvar kağıdı.

Juli 27, 2021 Bir Duvar Kağıdı Nasıl Yapılır.


Arka plan olarak kullanmak istediğiniz video klibi bulduğunuzda, küçük resme tıklayın ve sizi bir önizleme ekranına götürecektir. Bunu öğrenebileceğiniz birçok yazımız vardaha çok sizlere bir videoyu nasıl duvar kağıdı haline. Duvar kağıdı yapma programı pc.

Push Video Wallpaper Ile Video Arka Planı Ayarlama.


Açılan pencereden “+” butonuna tıklayın ve ardından hareketli bir arka plan eklemek için bir video seçin. Bu hizmetleri kullanarak söz konusu işlemi nasıl gerçekleştireceğinize aşağıdan göz atabilirsiniz. Farklı videolar için farklı profiller oluşturabilirsiniz.

Posting Komentar untuk "Video Duvar KağıDı NasıL YapıLıR Pc"