Pc Duvar KağıDı KendiliğInden DeğIşIyor

Awasome Pc Duvar Kağıdı Kendiliğinden Değişiyor Ideas. En sevdiğiniz masaüstü hareketli duvar kağıdı yapma uygulaması ile bilgisayar ekranı nız mükemmel olacak. Açılan duvar kağıdı ekranı içerisinde ilk olarak başlangıç ekranı duvar kağıdını rastgele değiştir bölümünü aktif hale getirelim.

Windows 10 İçin Duvar Kağıdı Uygulaması Başlangıç Resimlerim İndir
Windows 10 İçin Duvar Kağıdı Uygulaması Başlangıç Resimlerim İndir from www.windows10um.com

Oyun veya ekran kartını zorlayan bir program da hata veriyor çözünürlük anlık olarak değiştiği için masa üstü arka planı siyah yapıyor. Widescreen ultra wide multi display desktops. Özel bir fotoğrafı kişisel tercihinize göre duvar kağıdı olarak kullanmak için mağaza destek.

Sorun Devam Ederse Aynı Menü Sayfasında Sol Tarafta Bulunan.


Pc duvar kağıtları kişinin zevkine göre belirlenebilmektedir. Eğer diğer bilgisayarınızda da aynı microsoft hesabını kullanıyorsanız duvar kağıdınız otomatik olarak değişebilir. Duvar kağıtları duvar kağıdı duvar hakkında daha fazla fikir görün.

Yüsek Ihtimalle Sorununuz Bundan Kaynaklıdır.


Microsoft’un son işletim sistemi olan windows 7’nin popülerliği her geçen gün biraz daha artmakta.windows 7‘ye geçiş yapan kullanıcılardan vista. Temalar kısmından klasik temanın dört seçeneğini de aktifleştirip uygulayın ardından telefonunuzu yeniden başlatın,. Bilgisayar duvar kâğıdı değiştirme işlemini yapabilmek için işletim sistemini bilmeniz gerekir.

Duvar Kağıdını Canlı Duvar Kağıdı Olan S4 Balonlu Duvar Kağıdı Yapıyorum.


Ve başarılı bir şekilde değiştiriyorum. Telefonda böyle bir sorun var. Oradan arkaplan bölümünde slayt gösterisi ise onu resime getirin.

Motorola Smart Servis Parçaları My Account.


Etkinleştirme sonrası hemen altında değiştirme. Download and use 40+ masaüstü duvar kağıdı stock photos for free. Açılan duvar kağıdı ekranı içerisinde ilk olarak başlangıç ekranı duvar kağıdını rastgele değiştir bölümünü aktif hale getirelim.

Bu Nedenle Masaüstünde Boş Bir Yere Sağ Tıklayın, Öğeyi Seçin Kişiselleştirin Içerik.


Ben bilgisayarda kilit ekranına istediğim duvar kağıdını ayarlıyorum ama yeniden başlatınca, oturum kapatınca, hazırda bekletilince değişiyor. Öncelikle bilgisayar işletim sistemini öğrenmek için aşağıdaki adımları uygulamanız. Özel bir fotoğrafı kişisel tercihinize göre duvar kağıdı olarak kullanmak için mağaza destek.

Posting Komentar untuk "Pc Duvar KağıDı KendiliğInden DeğIşIyor"